CyberNight 2023 CTF in A/D tekmovanja

Dragi ljubitelji kibernetske varnosti, z veseljem napovedujemo naše prihajajoče tekmovanje, ki bo potekalo 13. oktobra v Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani. Dogodek je zasnovan tako, da združi strokovnjake in začetnike na področju kibernetske varnosti v enem izmed najbolj dinamičnih in izobraževalnih okolij.

 

Na tekmovanju bomo izvedli dve vrsti izzivov:

  1. CTF (Capture The Flag): Ta vrsta tekmovanja je osredotočena na reševanje različnih varnostnih izzivov, ki vključujejo kriptografijo, obratno inženirstvo in še več. Izzivi so zasnovani tako, da so primerni za vse ravni znanja, od začetnikov do veteranov.
  2. A/D (Attack/Defence): To je ekipno tekmovanje, kjer se lahko udeležite v ekipah po pet oseb. Cilj je napadati in braniti virtualne sisteme v simuliranem okolju.

 

Kdo se lahko udeleži?

Tekmovanje je odprto za vse, ne glede na prejšnje izkušnje ali znanje na področju kibernetske varnosti. Nekateri izzivi so zasnovani tako, da ne zahtevajo nujno programskega znanja in so preprosto stvar kreativnega razmišljanja ter sposobnosti reševanja problemov.

 

Kaj lahko pričakujete?

Udeleženci bodo imeli priložnost pridobiti nova znanja in veščine, kot so kriptografija, obratno inženirstvo, in mnoge druge. Tekmovanje je tudi odlična priložnost za mreženje z drugimi strokovnjaki in podjetji v industriji.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za izpopolnjevanje vaših veščin in sodelovanje v enem izmed najbolj vznemirljivih tekmovanj na področju kibernetske varnosti v Sloveniji. Prijave se odprejo 29. septembra in trajajo do 4. oktobra. Obiščite uradno stran dogodka CyberNight za več informacij o tem, kako se prijaviti in kaj lahko pričakujete na tekmovanju.

 

 

CyberNight

Prejšnji

CyberNight 2023

Naslednji

Uvod v CTF Tekmovanja – CyberNight 2023