CyberTeamSI na intenzivnem treningu

Prejšnji vikend, med 10. in 13. avgustom, so se naši člani udeležili intenzivnega treninga, ki je služil tudi kot priprava na ECSC 2023 – European Cybersecurity Challenge. Tega tekmovanja se bo udeležila ekipa desetih perspektivnih talentov, ki kažejo ambicije po samem vrhu iz znanja o kibernetski varnosti. Prav v ta namen se intenzivno pripravljajo na tekmovanje, ki bo potekalo med 24. in 28. oktobrom 2023 v mestu Hamar na Norveškem.

Tokrat je trening potekal v Dijaškem domu Portorož, kjer so člani imeli odlične pogoje za delo, učenje in občasno sproščanje. Treninga se je udeležilo vseh 10 članov slovenske ekipe CyberTeamSI, ki so pridobili nova znanja in izkušnje ter okrepili vezi znotraj ekipe. Posebna zahvala gre kar petim predavateljem, ki so pomagali soorganizirati to izobraževanje in ekipi CyberTeamSI predali neprecenljivo znanje.

Ta trening je bil le ena od aktivnosti v seriji izobraževanj in priprav na evropsko tekmovanje ECSC 2023. Prepričani smo, da bo ekipa do tekmovanja pridobila dovolj znanj in izkušenj, da se bodo lahko kosali z vodilnimi v Evropi.

ECSC

Prejšnji

ENISA “Compete With Team Europe” tekmovanje 2023

Naslednji

CyberNight 2023